Zona e Klientit

Na Kontaktoni

 • Zvicër+41 79 122 69 71
 • Kosovë+3834920018

Mbylle Tabelen

Kyqu / Kontakto

VPS NGA JUSAHOST

VPS NË WINDOWS DHE LINUX

SUPER VPS - WIN

€ 19.99/ Muaj

Ose 215 € Vjetore! (10% Me Lirë)
 • WINDOWS
 • 1 vCores
 • 4 GB RAM
 • 75 GB SSD Hapsirë
 • 500 MB-it Shpejtësia e rrjetit
 • 1 IP Adresë
 • Lokacioni: Gjermani
 • TË GJITHA TJERAT - PA FUND
BLEJE TANI

KING VPS - WIN

€ 29.99/ Muaj

Ose 316 € Vjetore! (20€ Me Lirë)
 • WINDOWS
 • 2 vCores
 • 6 GB RAM
 • 150 GB SSD Hapsirë
 • 500 MB-it Shpejtësia e rrjetit
 • 1 IP Adresë
 • Lokacioni: Gjermani
 • TË GJITHA TJERAT - PA FUND
BLEJE TANI

SUPER VPS - LINUX

€ 19.99/ Muaj

Ose 239 € Vjetore! (10% Me Lirë)
 • CentOS
 • 2 vCores
 • 4 GB RAM
 • 150 GB SSD Hapsirë
 • 500 MB-it Shpejtësia e rrjetit
 • 1 IP Adresë
 • Lokacioni: Gjermani
 • TË GJITHA TJERAT - PA FUND
BLEJE TANI

KING VPS - LINUX

€ 24.99/ Muaj

Ose 270 € Vjetore! (20€ Me Lirë)
 • CentOS
 • 4 vCores
 • 8 GB RAM
 • 250 GB SSD Hapsirë
 • 500 MB-it Shpejtësia e rrjetit
 • 1 IP Adresë
 • Lokacioni: Gjermani
 • TË GJITHA TJERAT - PA FUND
BLEJE TANI

99.98% Serverët Aktiv, Qendra jonë ofron qendrushmëri maksimale të faqes tuaj .

24/7 Përkrahje nga ekspertët tonë, Ju do të merrni ndihmë në çdo kohë.

Keni nevoj për backup, ne ju mundesojmë backup kurdo që kërkoni gjithashtu në panel kemi krijuar backup instant që do të mund ta kryen edhe vetë.

Ju do të keni siguri të plotë gjatë hostimit tek ne, serverët tonë posedojnë Firewall,Antiviruse,DDoS Mitigation,Alert Logic Threat Management

Zgjedhni sistemin operativ të përferuar Windows apo Linux

TË GJITHA TJERAT DO T’I PËRFITONI PA LIMIT DUKE PËRFSHIRË DATABAZA,CPANEL,E-MAILE,FTP LLOGARI ETJ…