Zona e Klientit

Na Kontaktoni

  • Zvicër+41 79 122 69 71
  • Kosovë+3834920018

Mbylle Tabelen

Kyqu / Kontakto

Mirëmbajtja është shërbim dhe duhet të paguhet!

Mirëmbajtja është shërbim dhe duhet të paguhet!

mirembatje-perkrahje-support
Së pari ju faleminderojmë dhe ju jemi mirënjohes për bashkëpunimin tuaj me ne , si klient ju keni rendesi të veqantë tek ne dhe do të mundohemi t’ju ofrojmë shërbim sa me cilësor dhe korrekt.

Sot Jusahost sh.p.k numeron mbi 1900 klient aktiv vetëm për një vit , duke parë që dita ditës po shtohen klientet ne jemi duke u përgaditur që të angazhojmë punetorë të ri për të ofruar përkrahje.

Të gjithë klientet aktiv që ju kemi ndertuar faqe interneti dhe që kanë të përfshirë mirëmbajtjen për një vit do t’ju ofrojmë përkrahje dhe mirëmbajtje deri në skadim të kontratës, ndersa klientet që kanë vetëm hosting , faqe interneti, vps, radio pa mirëmbajtje do të duhet të abonohen për mirëmbajtje.

Çmimet e mirëmbajtjes vijojnë kështu: 1 orë mirëmbajtje/ndryshim/shtim është 10 Euro!

Vemendje: Përkrahja është falas për hosting dhe çdo problemi që qendron rreth hapsirës tuaj në serverat tonë!

Gjithashtu ju inkurajojmë që mos të shkarkoni themes, plugins apo gjera tjera ilegale për faqe interneti sepse përmbajnë viruse të ndryshme dhe në të ardhmen e shkurtë do të keni probleme që ju kushtojnë me shumë se sa të bleni legal!