Zona e Klientit

Na Kontaktoni

  • Zvicër+41 79 122 69 71
  • Kosovë+3834920018

Mbylle Tabelen

Kyqu / Kontakto

Shoutcast – Radio

I Besueshëm, SHOUTcast Hosting me kualitet të lartë

Plotësisht pa limit, Ju mund të transmetoni pa merak.

JusaHost është lider në industrinë e SHOUTcast Radio Streaming si një ofrues i pakufizuar në dëgjues dhe trafikë. Nuk ka rëndësi nëse ju jeni të ri në botën e radios në internet, ose në qoftë se ju jeni një përdorues me përvojë. Ne ju ofrojmë një platformë të plotë automatizimi. Ju mund të keni nën kontroll të plotë radio stacionin tuaj, pa shkarkim të ndonjë softueri.

JusaHost ka planin që ju duhet, me çmimin e duhur.

Radio juaj do të posedon

Dëgjues PA FUND

Vetëm tek JUSAHOST

Radio juaj nuk do të këtë kufizim në dëgjueshmeri , jeni radio e madhe apo e vogel për ne nuk ka rendesi.

6 GB Hapsirë

Për ti ngarkuar këngët

Ne dispozicioni tuaj do t’i keni 6GB për ti ngarkuar këngët që do ti lëshoni me AUTO DJ

Duke përdorur disa nga serverët më të mirë dhe lidhjet në dispozicion, ne jemi në gjendje ti sigurojmë klientët tanë me 99,9% uptime, Pra radio juaj do të jetë aktive gjatë gjithë kohës 24/7.

Ju mund të shtoni DJ llogari, kështu që ndonjë DJ mund të lidhet direkt në radion tuaj me një emer dhe fjalëkalimin. E mira e kësaj është se juve nuk do t’ju bjerë asnje dëgjues nga degjimi i radios tuaj.

Krijoni playlisten tuaj në kohën që nuk keni internet apo nuk gjendeni pran pc-së, me Auto Dj ju do të keni mundesi të leshoni muzikë automatikisht 24/7.

Ju mund të lidhni radion me një tjetër radio.Radio do të luajë të njëjtën muzikë si në radion e ridrejtuar. Ju mund të përcjellni radio tuaj në një tjetër radio duke futur ip adresen dhe portin e radio.

Transmetimi me kualitativ për radio , këtë lloj transmetimi e përdorin radiot me të njohura ndërkombetare

Ju mund të shtoni muzikë intro lehtë dhe ju mund të shtoni reklama me tekst të cilat do të shfaqet në të gjitha ekranet e mediave për dëgjuesit menjëherë.

24/7 Përkrahje nga ekspertët tonë, Ju do të merrni ndihmë në çdo kohë përmes E-Mail ose Teamviewer.

WHMSonic ofron 4 statistika grafike, të gjithë ato janë në dispozicion për ju. Statistikat e radios, nr e dëgjuesve duke përfshirë edhe këngën momentale.

Transfer pa kufi në muaj për radion tuaj, radio juaj do të këtë data paketa pa kufi që do t’ju mundesoj transmetim shumë të shpejtë tek dëgjuesit tuaj

WHMSonic është kontroll paneli që ju mundeson ta menaxhoni radion tuaj

DHE SHUMË DETAJE TË TJERA ONLINE!

Bleje Tani