Zona e Klientit

Na Kontaktoni

 • Zvicër+41 79 122 69 71
 • Kosovë+3834920018

Mbylle Tabelen

Kyqu / Kontakto

Slide WEB DIZAJN • LOGO DHE BRANDING • WEB ZHVILLIM • SOCIAL MARKETING BIZNESI JUAJ NË INTERNET NE KRIJOJME WEBFAQEN TUAJ Një biznes pa webfaqe është një mangësi e (mos) përparimit tuaj si kompani. WEB DIZAJN • LOGO DHE BRANDING • WEB ZHVILLIM • SOCIAL MARKETING BIZNESI JUAJ NË INTERNET NE KRIJOJME WEBFAQEN TUAJ Një biznes pa webfaqe është një mangësi e (mos) përparimit tuaj si kompani.

Website

120,00€Super Ofertë

 • Dizajn Profesional
 • 5 Faqe
 • Domain Falas .Com/.Net/.Org
 • 10 Produkte
 • Galeri
 • 10 E-Maila
 • Blog
 • 10 Gb Hapsirë
 • 500 GB Trafik
 • 1 Orë për çdo muaj mirëmbajte
 • 24/7 Përkrahje Teknike
 • Publikim në Google/Yahoo etj.
 • Konsultim Paraprak
Porosite Tani

Webfaqe Profesionale

399,99€Super Ofertë

 • Dizajn Profesional
 • 100 Faqe
 • Sistem Menaxhues CMS
 • Domain Falas .Com/.Net/.Org
 • 50 Produkte
 • Galeri
 • 100 E-Maila
 • Blog
 • 100 Gb Hapsirë
 • 1000 GB Trafik
 • 2 Orë për çdo muaj mirëmbajte
 • 24/7 Përkrahje Teknike
 • Publikim në Google/Yahoo etj.
 • Konsultim deri në përfundim
Porosite Tani

Webfaqe për Biznes

599,99€Super Ofertë

 • Dizajn Profesional
 • PA LIMIT Faqe
 • Sistem Menaxhues CMS
 • Domain Falas .Com/.Net/.Org
 • PA LIMIT Produkte
 • Extra Galeri
 • PA LIMIT E-Maila
 • Blog
 • PA LIMIT GB Hapsirë
 • PA LIMIT GB Trafik
 • Mirëmbajtje sa herë të keni nevojë
 • 24/7 Përkrahje Teknike
 • Publikim në Google/Yahoo etj.
 • Konsultim i vazhdushëm
 • 50€ Reklamim në Facebook
 • Fanpage Gratis + Mirëmbajtje
Porosite Tani

Partner për sukses!

Partner për sukses!
Prezenca në World Wide Web, ditëve të sotit është bërë çështje ekzistence, mungesa e juaj në
këtë medium është një mangësi, dobësi dhe tregues i (mos)përparimit tuaj si kompani. Ne
mund t`ju kyçim në këtë medium duke përdorur format më inovative në prodhimin e Web Sajtit
tuaj. Prapa dizajnit kreativ që i përshtatet nevojave dhe identitetit tuaj, ne ofrojmë thjeshësi dhe
zhvillim të një Web Sajti lehtësisht të përdorshëm.

Çfar nënkuptoni me këto tre pakot e faqëve të internetit më lartë ?

Çfar nënkuptoni me këto tre pakot e faqëve të internetit më lartë ?

Me një fjalë në pakot me lartë janë të përfshirë çmimet se sa dhe cfarë mund të ofroj webfaqja juaj, pra nëse keni një biznes dhe ju duhet një faqe interneti komplete pa asnjë kosto shtesë atëherë jeni në vendin e duhur.

  Pra, si është procesi që unë duhet të bëjë pasi të kam porositur një faqe interneti?

  Pra, si është procesi që unë duhet të bëjë pasi të kam porositur një faqe interneti?

  Këtu është shpjeguar siperfaqësisht procesi që duhet të bëni pas porosisë:

  1. Ju dërgojmë një email duke ju kërkuar specifikisht informacionet që na duhen.

  2. Mbrenda 24 orëve do të ju kontaktojë një dizajner/re ku do të bashkpunon me ju deri në përfundim e faqes së internetit.

  3. Ai/Ajo do të punoj me ju për t’i kërkuar informacionet e duhura si detajet, fotografitë, logot, detajet e kontaktit dhe materiale të tjera për ta nisur ndertimin e webfaqes.

  4. Pasi të filloj ndertimi i webfaqes ju do të keni akses në “Sistemin që tregon procesin dhe statusin se si po ndertohet webfaqja tuaj.

  5. Pasi të përfundohet dizajnerët tonë do t’ua prezantojnë projektin.

  6. Pas prezantimit dhe ri-shikimit nga ana juaj webfaqja juaj do të publikohet në internet.

   Sa kohë zgjatë procesi i ndertimit të faqes së internetit?

   Sa kohë zgjatë procesi i ndertimit të webfaqes?

   Për të ndertuar webfaqen tuaj merr kohë 1-2 javë nga ai moment që dizajnerat tonë marrin informacionin e duhur nga ju!

    Sa duhet të paguaj pas një viti?

    Sa duhet të paguaj pas një viti?

    Pas një viti ju duhet të paguani vetëm hosting-un (hapsirën ku webfaqja juaj qëndron online në internet dhe emrin e domait tuaj emriyt.com ) që të dyjat së bashku ju kushtojnë 60 EURO (Viti i parë është gratis) 

     Nëse kam kërkesa ekstra për ndonjë projekt?

     Nëse dëshironi që ne të ndertojmë diçka sipas porosisë tuaj atëherë ju duhet të na kontaktoni ne chat ose email ( info@jusahost.com ) që të japim propozimin dhe çmimin!

     Jusahost është e profesionalizuar për FAQE INTERNETI

      A përfshihet krijimi i logos në webfaqe?

      A përfshihet krijimi i logos në webfaqe?

      Për fat të keq jo , kur beni porosi për krijimin e webfaqes duhet të keni patjetër logo. Nese dëshironi që ne të krijojmë një logo për ju ( atëherë mund të beni kërkesë për çmim të logos dhe brendimit )

       Procesi ynë i projektimit

        

       Katër fazat për zhvillimin e një webfaqe me sukses!
       Ne besojmë që një webfaqe e kompletuar do me shumë se kreativitet. Nevojiten kërkime,
       analiza dhe dhe bashkëpunim i ngushtë me ju për të reflektuar vizionin, fuqinë, mesazhin
       dhe prioritetin e organizatës tuaj. Për të siguruar që puna e zhvillimit të webfaqes të shkojë
       mbarë ne kemi një proces katër-fazor që na udhëheq në çdo hap të rrugës.

        

       Faza I: Kërkimet

       Para se puna kreative të filloj, Jusahost zhvillon kërkime të përgjithshme . Ne kontaktojmë me ju që t'i kuptojmë qëllimet e juaja, nevojat e publikut dhe pritshmëritë e projektit.
       Veç kësaj, ne do të bejmë hulumtim të tregut, dhe konkurencës tuaj për të mbledhur
       informacione shtesë.. Kur të kompletohet kërkimi, ne do të sigurojmë një përmbledhje të
       informacionëve për projektin dhe do të bëjmë një konsultim të shkurtë me ju që të kalojmë në
       fazen e zhvillimit dhe dizajnimit të webfaqës.

       Faza II: Projektimi (Dizajnimi)

       Kur analiza jonë është e plotë dhe ju jeni në bord me konceptet fillestare, fillon puna e
       projektimit. Ne mbajmë nevojat tuaja të komunikimit dhe prioriteteve në thelbin e çdo vendim të
       projektimit - nga ngjyra për zgjedhjen e imazhit deri te stilet e fonteve.
       Në mënyrë tipike,ne huluemtojmë disa qasje të ndryshme kreative para se te përqendrohemi
       tek idea krijuese e jona. Bazuar në reagimet tuaja, ne i zhvillojmë keto qasje kreative në drejtim
       te plotë te projektimit.Si pjesë e këtij procesi, ne do të dorëzojmë të paktën tre koncepte krijuese
       për vlerësimin tuaj.

       Faza III: Implementimi

       Pasi zgjidhet dhe zhvillohet forma e dizajnit, ne fillojmë ekzekutimin e projektit. JUSAHOST
       bashkëpunon me ju që të ri-shikojë përmbajtjen dhe procesin që të sigurohet a është çdo gjë në
       rregull. Nese çdo gjë është sipas planit atëherë, ne përgaditëm për lançimin e webfaqës tuaj në
       internet. Ne bashkëpunojmë ngushtë me palë të treta për organizimin e faqës tuaj si duhet si
       shtojcat,komponentet,sigurimi i faqes,renditje në motorrët e kërkimit,prezantimi në rrjete sociale
       etj.

       Faza IV: Vlersimi dhe Publikimi në Internet

       Pasi projekti të kompletohet, ne do ta bëjmë një rishikim të përbashkët me ju. Ne pos që do të
       marrim këshillat tuaja në konsideratë ne gjithashtu do t'ju japim vlersim se a është e duhur apo
       jo ideja juaj. Pasi çdo projekt pasi të përfundohet ka nevojë që të ri-shikohët mos ka ndonjë gabim në drejtshkrim apo qeshtje të vogla teknike. Pasi çdo gjë kompletohet atëherë publikohet faqja juaj në internet dhe nga ky moment ju jeni pjesë e botës me të madhe virtuale!