Zona e Klientit

Na Kontaktoni

  • Zvicër+41 79 122 69 71
  • Kosovë+3834920018

Mbylle Tabelen

Kyqu / Kontakto

Domain falas me pakon e hostingut

 

Çmimorja e regjistrimit

Emrat

Regjistrim

Rinovimi

Ndryshimi i pronësimit

.com 9.99 €/Vit 9.99 €/Vit 0.00 €
.net 9.99 €/Vit 9.99 €/Vit 0.00 €
.org 6.99 €/Vit 7.99 €/Vit 0.00 €
.info 9.99 €/Vit 9.99 €/Vit 0.00 €
.biz 7.99 €/Vit 8.99 €/Vit 0.00 €
.us 6.99 €/Vit 7.99 €/Vit 0.00 €
.tv 29.99 €/Vit 29.99 €/Vit 0.00 €
.me 9.99 €/Vit 9.99 €/Vit 0.00 €
.ch 14.99 €/Vit 14.99€/Vit 0.00 €
.al 12.50 €/Vit 12.50 €/Vit 0.00 €

Për kërkesa të veqanta të domain-ve na kontaktoni në info@jusahost.com

 

Shërbime shtesë

 

Rinovim Automatik 0.00 €
Whois Privatësi 5.00 €

 

Rregullore

Pas 12 muajsh nese nuk e paguani rinovimin e domainit atëherë do të skadoj dhe nuk do të jeni online.

Të gjitha prapashtesat e domaineve kanë Perioden e Deaktivizimit 30 ditë nga dita e skadimit:gjatë kesaj periode do të keni mundesi ta rinovoni domainin me tarifa standarde.

Përiudha e humbjes së kontrates: 30 ditë pas skadimit të domainit atëherë do të aplikohen tarifat e ICANN e cila renovimi i domainit do të kushtoj € 100.00.

 

 

Çfarë është Domaini

Një domain është emri i uebfaqes tuaj. Një domain është adresa ku përdoruesit e internetit mund të hynë në faqen tuaj të internetit. Domaini përdoret për gjetjen dhe identifikimin e kompjuterëve në internet. Kompjuteri përdorë IP Adresa të cilat janë një seri numrash. Megjithatë, është e vështirë për njerëzit për të mbajtur në mend vargje numrash. Për shkak të kësaj, emrat e domainit janë zhvilluar dhe përdorur për identifikuar subjektet në internet në vend se të përdoren IP Adresat.

Një emer domain mund të jetë çdo kombinim i shkronjave dhe numrave, dhe ajo mund të përdoret me prapashtesa të ndryshme, të tilla si .com, .net, .al, dhe më shumë.

Domain emri duhet të jetë i regjistruar para se ju të mund ta përdorni atë. Çdo emër domain është unik. Nuk ka dy faqe të internetit të cilat mund të kenë të njejtin emër domain. Nëse dikush shkruan emrin www.faqjajuaj.com, ai do të shkojë në faqen tuaj dhe askund tjetër.

Pse keni nevojë për një Domain

Në internet, emri juaj domain është identiteti juaj unik. Çdo individ, biznes apo organizatë që të ketë një prezencë në internet duhet të investojë në një emër domain. Duke pasur domain emrin tuaj, uebfaqen dhe email adresat tuaja dhe biznesi juaj do të ketë një vështrim më profesional. Një tjetër arsye që një biznes duhet regjistruar një domain emër është për të mbrojtur të drejtat e autorit dhe markat.