Zona e Klientit

Na Kontaktoni

  • Zvicër+41 79 122 69 71
  • Kosovë+3834920018

Mbylle Tabelen

Kyqu / Kontakto

Si ta lidhë E-mailin tim në telefon?

Si ta lidhë E-mailin tim në telefon?

email

Shumë klient na kanë bërë pyetje se si ta lidhim e-mail adresën me telefonin mobil dhe secilit ju kemi dhënë përgjegjëje, disa klient e kuptonin disa të tjerë jo , por sot do t’ju tregojmë Hap pas Hapi se si të hapni emailin tuaj në telefon, shikoni instruksionet me poshtë:

E njejta procedurë funksionon në IPHONE dhe ANDROID (Samsung,Lg,HTC etj)

1. Shkarkojmë aplikacionin , për IPHONE kliko këtu ndersa për përdoruës të Androidit kliko këtu , pasi ta merrni ju del aplikacioni në paisjen tuaj siq e shihni me poshtë:

 

Shkarkimi i aplikacionit nga Appstore falas!

Shkarkimi i aplikacionit nga Appstore falas!

2.  Pasi ta shkarkoni aplikacionin ju del kështu në ekran dhe ju klikoni në të.

 

 

Pas shkarkimit ju mund ta shihni ikonen e aplikacionit në paisjen tuaj dhe klikoni në të.

Pas shkarkimit ju mund ta shihni ikonen e aplikacionit në paisjen tuaj dhe klikoni në të.

3 . Pasi ju hapet aplikacioni mjafton te zgjedhni opsionin e fundit “OTHER”

 

 

Klikoni "OTHER" dhe ju qet për ta dhënë emailin tuaj.

Klikoni “OTHER” dhe ju qet për ta dhënë emailin tuaj.

4. Me të klikuar në “OTHER” ju hapet për ta dhënë “E-mail Adresen” dhe “Passwordin” pasi ti shkruani mjafton të klikoni në “SIGN IN” dhe futeni në e-mail.

 

 

Këtu vendosni E-mailin dhe Fjalëkalimin tuaj dhe vazhdo duke klikuar SING IN dhe tani më jeni në email :)

Këtu vendosni E-mailin dhe Fjalëkalimin tuaj dhe vazhdo duke klikuar SIGN IN dhe tani më jeni në email 🙂

Për çdo gjë na kontaktoni në LIVE CHAT ose në info@jusahost.com