Zona e Klientit

Na Kontaktoni

  • Zvicër+41 79 122 69 71
  • Kosovë+3834920018

Mbylle Tabelen

Kyqu / Kontakto

Pse keni nevojë për Web Hosting & Domain Name

Pse keni nevojë për Web Hosting & Domain Name

Shumë njerëz të cilët janë në kërkim për të krijuar faqen e tyre të parë në internet nuk kam asnjë ide se çfarë ata kanë nevojë për të filluar. Megjithatë, për të krijuar një faqe interneti është shumë më e lehtë se sa dikush mund ta imagjinoj. Në këtë artikull do ju shpjegojmë shkurtimisht pse keni nevojë për web hosting dhe një emër domain.

Është e rëndësishme për të kuptuar dallimin në mes të web hosting dhe domain emrave për shkak se ju keni nevojë për të dyja. Web hosting është hapësira që keni blerë në një kompjuter të largët për të ruajtur faqen tuaj të internetit. Kur ta keni blerë web hosting ju keni marrë me qera hapësirë në një server me përformanca të larta diku në botë.

Ndersa një emër domain është emri i vërtetë i faqes tuaj në internet (dmth. www.faqjajuaj.com). Emri i domainit do të ju dërgojë në web llogarinë tuaj hosting.

"Disa Lloje te Domain Emrave >>>> Lidhen me llogarinë tuaj Hosting >>> Hapet Faqja"
Shiko Ofertë Tonë Për WebHosting