Zona e Klientit

Na Kontaktoni

  • Kosovë+386 49 200 018
  • Zvicër+41 79 122 69 71

Mbylle Tabelen

Kyqu / Kontakto

Përkrahje në shumë metoda

Përkrahje në shumë metoda

Të dashur klient ashtu siq po ju përkrahim me support të vazhdushëm duam t’ju informojmë së në rrjedha të supportit do të jetë edhe faqja jonë në facebook ku aty mund t’na kontaktoni përmes mesazhit privat , dhe ne mbrenda disa çasteve do të jemi pranë kërkesës tuaj.

Kliko këtu për të vazhduar në faqen tonë

Stafi teknik