Zona e Klientit

Na Kontaktoni

  • Zvicër+41 79 122 69 71
  • Kosovë+3834920018

Mbylle Tabelen

Kyqu / Kontakto

Jusahost sh.p.k sjellë Rublon për sigurinë e webfaqes tuaj

Jusahost sh.p.k sjellë Rublon për sigurinë e webfaqes tuaj

Rublon partner with Jusahost

Jusahost në bashkëpunim me Rublon sjellë produktin me inovativ për sigurinë e webfaqes tuaj “Rublon për WordPress”, të gjithë klientët tone do të paisen me këtë shtojcë.

Kjo shtojcë ju mundëson që të kyçeni në webfaqen tuaj vetëm me anë të verifikimit nga telefoni apo emaili juaj, që do t’ju lirojë nga frika që mos të futet askush në faqen tuaj i pa autorizuar.

Skeni me nevojë për fjalëkalime “Upcase Downcase” pasi ju kyqeni nëpërmjet barcodit që e verifikoni me telefonin tuaj në WordPress.

Jusahost e ofron këtë produkt falas për klientët ekzistues dhe të rinjë.  Për me shumë informacione ju tregojnë agjentët teknik.