Zona e Klientit

Na Kontaktoni

  • Zvicër+41 79 122 69 71
  • Kosovë+3834920018

Mbylle Tabelen

Kyqu / Kontakto

8 arsyjet pse biznesi juaj ka NEVOJË për një webfaqe profesionale

8 arsyjet pse biznesi juaj ka NEVOJË për një webfaqe profesionale

Si çdo pronar I biznesëve të vogla, edhe ju mundë të besoni se biznesi juaj nuk do të përfitoj asgjë nga të poseduarit një webfaqe, apo webfaqes nuk është I planifikuar fare në buxhetin tuaj.
Ose ju mendoni se për shkak se ju nuk e përdorni kompjuterin, as klientët tuaj potencial nuk e përdorin. Kjo është një ide e gabuar. Ju sjellim 8 arsyjet pse biznesi juaj ka NEVOJ për një webfaqe profesionale, nuk ka rëndësi se në çfarë përmasa është biznesi juaj.

Biznesi juaj I vogel do të ketë rritje të besueshmëris tuaj.
Sot më shumë dhe më shumë përdorues/klient e përdorin internetin për të kërkuar produktet apo shërbimet që ato kanë nevoj. Biznesi juaj I vogël do të ketë ritje të besueshmëeris duke e poseduar një webfaqe. Pa asnjë konsumator potencial do të shkojë në atë gjendje se cfarë bëjnë konkurentët tuaj. Nëse ju e keni një webfaqe dhe është I punuar mesatarisht, atë duhet ta ridizajnoni ne mënyrë profesionale sepse do ti siguroj biznesit tuaj një imazh më profesional dhe do të frymëzoj vizitorët/klientet tuaj të kenë besim më të madhë tek kompania juaj. Dizajni I webfaqes, qëndrueshmëria, optimizimi I webfaqes, etj të gjithe këto ndikojnë në ndërtimin e nje besueshmërie më të fort tek konsumatoret tuaj.

Webfaqja ju kursen paratë
Si pronar I çdo biznesi të vogël ju ndoshta do të mendoni se nuk do ta përballoni financiarishtë një webfaqe professionale, por në të ardhmen e afërt ju nuk do të përballoheni pa të. Megjithëse edhe pse kostoja e zhvillimit dhe dizajnimit të një webfaqe ndryshon, gjenerimi I cmimeve për webfaqe sillet reth 300€ e deri ne 1000 € e siper, për pagese vjetore, e në disa raste edhe në 250€. Krahaso cmimin e reklames në një gazet, dhe në krahasim me cmimin e reklamës në një gazet ju mundë të merni përgjigje më të saktë. Konsideroni tregun tuaj potencial dhe ju mundë të arrini më shumë me një webfaqe. Kjo është një kosto shumë efektive për të promovuar biznesin tuaj.

Do të mundesoj të I mbaj klientet të informuar
Mendoni webfaqen tuaj sikur nje broshur online ose nje katalog. Është shumë thjeshtë dhe e shpejtë për ti freskuar informatat për produktin apo shërbimet tuaja në webfaqe se sa në materialet e shtypura, Webfaqja ju mundëson për të bërë një mënyër më të lehtë dhe më efektive për konsumatorët tuaj të njoftohen për ardhjen e produkteve të reja, si psh: ngjarjet e ardhëshme, oferta promovuese , apo për donjë shërbim tjetër që ju ofroni. Ndryshe nga reklamat e printuara të cilët shpejt bëhen të vjetruara. Webfaqja juaj e biznesit do të mund të siguroj informacione aktuale dhe njoftime të kompanis tuaj.

Gjithmonë është I hapur
Webfaqja është në gjendje gadishmërie 24/7/365 për cdo konsumator tuaj edhe kur dyqani apo zyrja juaj është e mbyllur, duke ju ofruar atyre (konsumatorëve tuaj) me lehtësi të i shqyrtojnë produktet apo shërbimet tuaja.
Në ditët e sotme kur koha është e kufizuar, webfaqja është një ndër pikat e më kryesore të shitjës e cila qëndron gjithmonë e hapur dhe ju kursen kohën konsumatorëve tuaj, duke e shyqrtuar produktin apo shërbimet tuaja nga shtëpija, puna, etj dhe të bëjë porosin mbrenda 60 sekondave.

Webfaqja mundëson targetimin e një tregu të gjërë
Nëse ju i promovoni produktet apo shërbimet tuaja, webfaqja juaj do të ofrojë pika alternative të shitjes. Sikur një shitës me pakice, një webfaqe eCommerc (shitore online) është një vend i mirë për të shitur produktet tuaja në një tregë të gjërë botëror, madje edhe shërbimet mundë të jenë në dizpozicion global.
A nuk mendoni se ju do të jeni në gjendje të shitni produktet apo shërbimet tuaja online. Sot edhe veturat ashtu edhe shtepit dhe shumë shërbime tjara shiten online.

Webfaqja ofron një medium ku ju prezentoni punët tuaja
Nuk ka rëndësi se në cfarë lloji të biznesit keni ju, webfaqja është vendi i duhur për të prezentuar punët tuaja, duke i vendosur në portfolion tuaj ose foto galerinë, dhe në këtë mënyrë ju mundë të demostroni se çfarë e bënë biznesin tuaj unike nga të tjerët. Reagimet e konsulmatorëve do të jene prezente.

Webfaqja kursen Kohen tuaj
Dhënja e informacioneve për klientët tuaj merr kohë, nëse kjo bised bëhet në telefonë, ballë për ballë, në broshura, apo në email. Me një kataloge online ju mundë të ofroni informacione të shumta reth produktit apo shërbimëve.
Pasi që webfaqja juaj funksionon, ajo është në dizpozicion për konsumatorët tuaj në çdo kohë, dhe ju e kurseni kohën tuaj. Dhe cfar është koha ? Koha është para.

Përmirson shërbimin për klientët
Ndoshta ju jeni një kontabilist dhe duani të I keshilloni klientit tuaja se si duhet lehtësuar praktikat e tyre të kontabilitetit, apo jeni një mjekë dhe dëshironi pacientët tuaj të I mbani të freskët me informacione shëndetësore.Duke përfshirë një faqe NDIHME, duke shtuarë artikuj ose duke ngarkuar një artikull për të ju përgjigjur gjitha pyetjeve të klientëve apo pacientëve tuaj ju mundë të I mbani ata të freskët.Cfarë mënyre e mirë për ti paisur ata me vlera të shtuar të shërbimit duke shpërnda informacionet në webfaqen tuaj.

PËR TI SHIKUAR ÇMIMET KLIKO KËTU