Zona e Klientit

Na Kontaktoni

  • Zvicër+41 79 122 69 71
  • Kosovë+3834920018

Mbylle Tabelen

Kyqu / Kontakto

175+ skripta po ju presin për t’i instaluar

175+ skripta po ju presin për t’i instaluar

Dita e ditës JUSAHOST  po bën shtesa, rregullime dhe po ofron shërbime në të mirën e klientit. Nga sot të gjithë klientet tonë ekzistues dhe klientet e ri do të kenë mundesi t’i instalojne mbi 175 skripta duke shtuar listen kohë pas kohë dhe me përditesimet e fundit.

Po si ti instaloj këto skripta? Mjaton me një klikim dhe instalimi bëhët automatikisht!!!

Softaculous2

scriptat